Pindakaas Pannenkoekjes!
Heerlijk als lunch of tussendoor. Lekker, snel en makkelijk te maken
En..... ze smaken heerlijk!!
...Ingrediënten:
• 2 bananen
• 3 eetlepels pindakaas
• 100 ml melk
• 2 eieren
• 50 gr havermout
• 1 theelepel bakpoeder
• Fijngehakte pinda’s (optioneel)
Bereiding:
Mix alles (behalve pinda’s) in een blender of keukenmachine door elkaar tot een beslag. Je kunt ook eventueel de banaan met een vork prakken en met een garde mengen met de rest van de ingrediënten.
Verhit een beetje boter in een pan en schenk een beetje beslag hierin in 2 hoopjes (of 1 grote, of meerdere kleine). Laat aan de onderkant wat aanbakken en wacht met omdraaien tot er luchtballetjes aan de bovenkant te zien zijn. Bak ook de andere kant nog 2 a 3 minuten. Schep er op het laatst eventueel wat extra pindakaas op, deze gaat door de warmte iets smelten. Maak het feestje compleet met wat fijngehakte pinda’s.
bron: Medifit Healtclub Drunen
Maak jouw eigen website met JouwWeb