Erg lekker als lunch: andijvie, blokjes extra belegen boerenkaas, mango, zongedroogde tomaten, gemengde noten en kers-amandel-azijn (van Oil&Vinegar)
Spinazie met geitenkaas
zachte geitenkaas schijfjes (3 stuks per persoon), pijnboompitten, tomaat, komkommer, spinazie (of veldsla), olijfolie, balsamico-azijn, mosterd, honing, peper en zout
Sla wassen en over de borden verdelen. Komkommer en tomaat in stukjes snijden en over de sla strooien. Pijnboompitten bakken in een koekenpan. Laten afkoelen en kan daarna bij de sla, tomaat en komkommer. Bak in dezelfde koekenpan de geitenkaasjes op zacht vuur. Keer om als het een beetje gaat smelten en verdeel een theelepel honing over alle schijfjes. Niet meer draaien hierna. Dressing maken: scheut olijfolie, scheut honing, theelepel mosterd en scheut balsamico-azijn mengen. Verdeel over de salade en leg daarna de geitenkaasjes erop.
Maak jouw eigen website met JouwWeb